kabak tatlısı tarifi
MALZEMELER: 1 tane kabak 2 su bardağı şeker 1 çay bardağı ezilmiş ceviz YAPILIŞI: kabağı kabuklarını soyup yıkayın. (Soyulmuş kab...
https://nermincamyurdu.blogspot.com/2015/06/kabak-tatls-tarifi.html
MALZEMELER:
1 tane kabak
2 su bardağı şeker
1 çay bardağı ezilmiş ceviz
YAPILIŞI:
kabağı kabuklarını soyup yıkayın. (Soyulmuş kabakta alabilirsiniz) geniş bir tencereye kabakları sonra 2 su bardağı şekeri koyun.8-o saat bu şekilde bekletin bu arada şeker sulanacaktır.arada bir karıştırarak alt üst yapın.bu islemi akşamdan yapıp sabahta pişirebilirsiniz.tencereyi ocağı alıp orta ateşte kapaklar yumuşayana kadar pişirin.pişen kabakları delikli bir kepçe ile servis tabağına alın.üzerine ceviz Serpip buzdolabına soğuması için koyun.soğuduktan sonra servis yapabilirsiniz.AFİYET OLSUN..
1 tane kabak
2 su bardağı şeker
1 çay bardağı ezilmiş ceviz
YAPILIŞI:
kabağı kabuklarını soyup yıkayın. (Soyulmuş kabakta alabilirsiniz) geniş bir tencereye kabakları sonra 2 su bardağı şekeri koyun.8-o saat bu şekilde bekletin bu arada şeker sulanacaktır.arada bir karıştırarak alt üst yapın.bu islemi akşamdan yapıp sabahta pişirebilirsiniz.tencereyi ocağı alıp orta ateşte kapaklar yumuşayana kadar pişirin.pişen kabakları delikli bir kepçe ile servis tabağına alın.üzerine ceviz Serpip buzdolabına soğuması için koyun.soğuduktan sonra servis yapabilirsiniz.AFİYET OLSUN..