A.B.C MAKARNA TARİFİ
MALZEMELER: 1 paket A.b.c makarna yarım çay bardağı sıvı yağ veya 2 çorba kaşığı tereyağ 1 tatlı kaşığı sıvı yağ (makarnayı haşlarken) ...
https://nermincamyurdu.blogspot.com/2017/04/abc-makarna-tarifi.html
MALZEMELER:
1 paket A.b.c makarna
yarım çay bardağı sıvı yağ veya 2 çorba kaşığı tereyağ
1 tatlı kaşığı sıvı yağ (makarnayı haşlarken)
Tuz ve su
YAPILIŞI:
suyu bir tencereye koyup kaynatın.kaynayan suya tuz,sıvı yağ ve makarnayı koyup arada sırada karıştırarak makarnayı haşlayın.haşlanan makarnayı bir bir süzgeçten geçirip suyunu süzün.üzerinden 2 defa soğuk su gezdirip tekrar suyunu süzün.tekrar başka bir tencereye sıvı yağ ve tereyağını koyup eritin.üzerine makarnayı koyup karıştırarak kavurun.5 dakika sonra altını kapatıp servis yapın.AFİYET OLSUN...
1 paket A.b.c makarna
yarım çay bardağı sıvı yağ veya 2 çorba kaşığı tereyağ
1 tatlı kaşığı sıvı yağ (makarnayı haşlarken)
Tuz ve su
YAPILIŞI:
suyu bir tencereye koyup kaynatın.kaynayan suya tuz,sıvı yağ ve makarnayı koyup arada sırada karıştırarak makarnayı haşlayın.haşlanan makarnayı bir bir süzgeçten geçirip suyunu süzün.üzerinden 2 defa soğuk su gezdirip tekrar suyunu süzün.tekrar başka bir tencereye sıvı yağ ve tereyağını koyup eritin.üzerine makarnayı koyup karıştırarak kavurun.5 dakika sonra altını kapatıp servis yapın.AFİYET OLSUN...