çerkez tavuğu
MALZEMELER: 2 tane tavuk göğsü 1 çorba kaşığı mayonez 1 çay bardağı galete unu (yada ufalanmış bayat ekmek içi) 1 diş ezilmiş sarımsak...
https://nermincamyurdu.blogspot.com/2016/11/cerkez-tavugu.html
MALZEMELER:
2 tane tavuk göğsü
1 çorba kaşığı mayonez
1 çay bardağı galete unu (yada ufalanmış bayat ekmek içi)
1 diş ezilmiş sarımsak
1 su bardağı katı yoğurt
yarım demet dereotu
1 çay bardağı ince dövülmüş ceviz
tuz (damak zevkinize göre)
YPILIŞI:
tavuk göğsünü haşlayın.soğuduktan sonra ince ince bir bıçak ile doğrayın.dereotunu'da ince ince doğrayın.
geniş bir kabın için diğer malzemeleri koyup karıştırın.en son tavuk göğsünü ekleyip tekrar karıştırın.düz bir servis tabağına koyup güzelce yayın.buzdolabında bekletip istediğiniz zaman çıkartıp servis yapın.AFİYET OLSUN..
2 tane tavuk göğsü
1 çorba kaşığı mayonez
1 çay bardağı galete unu (yada ufalanmış bayat ekmek içi)
1 diş ezilmiş sarımsak
1 su bardağı katı yoğurt
yarım demet dereotu
1 çay bardağı ince dövülmüş ceviz
tuz (damak zevkinize göre)
YPILIŞI:
tavuk göğsünü haşlayın.soğuduktan sonra ince ince bir bıçak ile doğrayın.dereotunu'da ince ince doğrayın.
geniş bir kabın için diğer malzemeleri koyup karıştırın.en son tavuk göğsünü ekleyip tekrar karıştırın.düz bir servis tabağına koyup güzelce yayın.buzdolabında bekletip istediğiniz zaman çıkartıp servis yapın.AFİYET OLSUN..