FROSTİNG ÇİKOLATA (CHOCOLATE)
MALZEMELER: 3 paket sütlü çikolata(100 gr lık) 4 tane kalıp ( şekilli) Ahududu veya başka bir meyve çeşiti pudra şekeri YAPILIŞI: ...
https://nermincamyurdu.blogspot.com/2016/11/frosting-cikolata-chocolate.html
MALZEMELER:
3 paket sütlü çikolata(100 gr lık)
4 tane kalıp ( şekilli)
Ahududu veya başka bir meyve çeşiti
pudra şekeri
YAPILIŞI:
kaynayan çaydanlığın üzerine bir kap oturtun.kabın içine çikolataları kırın.orta ateşte ara sıra karıştırarak çikolatayı eritin.bir küçük tepsiye yağlı kağıt döşeyin.üzerine şekilli kalıpları koyun.kalıpların içine eriyen çikolatadan 1 çorba kaşığı eşit miktarda her bir kalıbın içine koyun ve düzeltin.tepsiyi olduğu gibi buzdolabında 1 saat bekletin.1 saat sonra buzdolabından çıkartıp çikolataları kalıptan dikkatlice ayırın.çikolataların üzerine istediğiniz meyvelerden koyun.üzerine pudra şekeri serpiştirip servis yapın.AFİYET OLSUN..
3 paket sütlü çikolata(100 gr lık)
4 tane kalıp ( şekilli)
Ahududu veya başka bir meyve çeşiti
pudra şekeri
YAPILIŞI:
kaynayan çaydanlığın üzerine bir kap oturtun.kabın içine çikolataları kırın.orta ateşte ara sıra karıştırarak çikolatayı eritin.bir küçük tepsiye yağlı kağıt döşeyin.üzerine şekilli kalıpları koyun.kalıpların içine eriyen çikolatadan 1 çorba kaşığı eşit miktarda her bir kalıbın içine koyun ve düzeltin.tepsiyi olduğu gibi buzdolabında 1 saat bekletin.1 saat sonra buzdolabından çıkartıp çikolataları kalıptan dikkatlice ayırın.çikolataların üzerine istediğiniz meyvelerden koyun.üzerine pudra şekeri serpiştirip servis yapın.AFİYET OLSUN..