Tereyağlı Tavuk göğsü sote
MALZEMELER: 2 tane tavuk göğsü 1 çorba kaşığı (dolu) tereyağ 1 çay kaşığının ucu ile karabiber 1 çay kaşığı kekik 1 çay kaşığı kırmız...
https://nermincamyurdu.blogspot.com/2016/10/tereyagl-tavuk-gogsu-sote.html
MALZEMELER:
2 tane tavuk göğsü
1 çorba kaşığı (dolu) tereyağ
1 çay kaşığının ucu ile karabiber
1 çay kaşığı kekik
1 çay kaşığı kırmızı pul biber
1 çay kaşığı kırmızı toz biber (tatlı)
Tuz (damak zevkinize göre)
YAPILIŞI:
Tavuk göğsünü yıkayıp haşlayın.biraz soğumasını bekleyin.soğuyan tavuk göğsünü küp küp doğrayın.büyük bir tavada tereyağını eritip tuz hariç diğer baharatları ekleyin.ocağın altını kısın baharatlar yanmasın.doğranmış tavuk göğsü ve tuzu ekleyip 5 dakika karıştırarak soteleyin.altını kapatıp pilavların yanında servis yapın.AFİYET OLSUN..
2 tane tavuk göğsü
1 çorba kaşığı (dolu) tereyağ
1 çay kaşığının ucu ile karabiber
1 çay kaşığı kekik
1 çay kaşığı kırmızı pul biber
1 çay kaşığı kırmızı toz biber (tatlı)
Tuz (damak zevkinize göre)
YAPILIŞI:
Tavuk göğsünü yıkayıp haşlayın.biraz soğumasını bekleyin.soğuyan tavuk göğsünü küp küp doğrayın.büyük bir tavada tereyağını eritip tuz hariç diğer baharatları ekleyin.ocağın altını kısın baharatlar yanmasın.doğranmış tavuk göğsü ve tuzu ekleyip 5 dakika karıştırarak soteleyin.altını kapatıp pilavların yanında servis yapın.AFİYET OLSUN..