Tereyağlı Tavuk göğsü sote

MALZEMELER: 2 tane tavuk göğsü 1 çorba kaşığı (dolu) tereyağ 1 çay kaşığının ucu ile karabiber 1 çay kaşığı kekik 1 çay kaşığı kırmız...

MALZEMELER:

2 tane tavuk göğsü
1 çorba kaşığı (dolu) tereyağ
1 çay kaşığının ucu ile karabiber
1 çay kaşığı kekik
1 çay kaşığı kırmızı pul biber
1 çay kaşığı kırmızı toz biber (tatlı)
Tuz (damak zevkinize göre)

YAPILIŞI:

Tavuk göğsünü yıkayıp haşlayın.biraz soğumasını bekleyin.soğuyan tavuk göğsünü küp küp doğrayın.büyük bir tavada tereyağını eritip tuz hariç diğer baharatları ekleyin.ocağın altını kısın baharatlar yanmasın.doğranmış tavuk göğsü ve tuzu ekleyip 5 dakika karıştırarak soteleyin.altını kapatıp pilavların yanında servis yapın.AFİYET OLSUN..

Related

new 201194156040051314

Yorum Gönder

emo-but-icon

tarif ara

BURALARDAYIZ

Instagram

İzleyiciler

Translate

Popüler Yayınlar

Blog Arşivi

Toplam Sayfa Görüntüleme Sayısı

item