ızgarada kabak tarifi
MALZEMELER: 4-5 tane kabak 1 kase yoğurt 1 avuç kadar dereotu 2 diş sarımsak Tuz YAPILIŞI: önce sarımsakları ezip tuz ile birlikt...
https://nermincamyurdu.blogspot.com/2015/04/zgarada-kabak-tarifi.html
MALZEMELER:
4-5 tane kabak
1 kase yoğurt
1 avuç kadar dereotu
2 diş sarımsak
Tuz
YAPILIŞI:
önce sarımsakları ezip tuz ile birlikte yoğurdun içine katın.dereotunu yıkayıp küçük küçük doğradıktan sonra bunuda yoğur'da ekleyin.kabakları temizleyip yuvarlak dilimler halinde kesin.tost makinesini ısıtın ve kabakları dizin.arkalı önlü kızartın.servis tabağına alın.bütün kabakları bu şekilde yapıp bitirin.üzerine hazırladığınız sarımsaklı yoğurdu dökün.servise hazır.AFİYET OLSUN..
4-5 tane kabak
1 kase yoğurt
1 avuç kadar dereotu
2 diş sarımsak
Tuz
YAPILIŞI:
önce sarımsakları ezip tuz ile birlikte yoğurdun içine katın.dereotunu yıkayıp küçük küçük doğradıktan sonra bunuda yoğur'da ekleyin.kabakları temizleyip yuvarlak dilimler halinde kesin.tost makinesini ısıtın ve kabakları dizin.arkalı önlü kızartın.servis tabağına alın.bütün kabakları bu şekilde yapıp bitirin.üzerine hazırladığınız sarımsaklı yoğurdu dökün.servise hazır.AFİYET OLSUN..