taze otlu tereyağ
MALZEMELER: 125 gr oda sıcaklıgında tereyağ 2 yemek kaşığı kıyılmış maydanoz 2 yemek kaşığı kıyılmış dere otu 1 çay kaşığı kırmızı pu...

https://nermincamyurdu.blogspot.com/2015/02/taze-otlu-tereyag.html
MALZEMELER:
125 gr oda sıcaklıgında tereyağ
2 yemek kaşığı kıyılmış maydanoz
2 yemek kaşığı kıyılmış dere otu
1 çay kaşığı kırmızı pulbiber
1 çay kaşığı tuz
YAPILIŞI:
tereyağı bir kaba koyup çatal ile ezin.üzerine maydanoz,dereotu koyun ardından kırmızı pulbiber ekleyip iyice karıştırın.hazırladığınız tereyaglı karışımı küçük kalıplara paylaştırın.derin dondurucuda 1 saat bekletin.sonra buzdolabının üst rafına çıkarın.sabah kahvaltılarında sıcak ekmeğin üzerine sürüp servis yapın.AFİYET OLSUN..
125 gr oda sıcaklıgında tereyağ
2 yemek kaşığı kıyılmış maydanoz
2 yemek kaşığı kıyılmış dere otu
1 çay kaşığı kırmızı pulbiber
1 çay kaşığı tuz
YAPILIŞI:
tereyağı bir kaba koyup çatal ile ezin.üzerine maydanoz,dereotu koyun ardından kırmızı pulbiber ekleyip iyice karıştırın.hazırladığınız tereyaglı karışımı küçük kalıplara paylaştırın.derin dondurucuda 1 saat bekletin.sonra buzdolabının üst rafına çıkarın.sabah kahvaltılarında sıcak ekmeğin üzerine sürüp servis yapın.AFİYET OLSUN..