taze börülce yemegi

CANADA'DA TAZE FASULYE YOK.CANADALILAR BİZİM BİLDİGİMİZ BÖRÜLCEYE FASÜLYE DIYORLAR BİZDE BU BÖRÜLCEYİ AYNI TAZE FASULYE GİBİ ETLİ YEMEG...

CANADA'DA TAZE FASULYE YOK.CANADALILAR BİZİM BİLDİGİMİZ BÖRÜLCEYE FASÜLYE DIYORLAR BİZDE BU BÖRÜLCEYİ AYNI TAZE FASULYE GİBİ ETLİ YEMEGİNİ YAPIYORUZ.TAZE FASULYEDEN HİÇ BIR FARKI OLMUYOR.GELELİM BU YEMEK NASIL YAPILIYORMUŞ ONA BIR GÖZ ATALIM.

MALZEMELER: yarım kilo börülce

250 gr kuşbaşı et

1 tane kuru soğan

1 çorba kaşığı domates Salçalı

Yarım çay bardağı sıvı yağ

1 tane orta boy patates

1 tane küçük havuç

Tuz,kırmızı pul biber

1 lt su

YAPILIŞI:

önce börülceleri temizleyip ortadan ikiye bölelim.güzelce yıkayalım.sonra küçük bir tencereye su koyup börülceleri yaklaşık 40 dk haşlayalım.haşlanan börülcelerin suyunu süzelim.başka bir tencerede sıvı yağ ve küçük küçük dogradıgımız soganları soteleyelim.kuşbaşı etleri yıkayıp soganımıza ilave edelim.havuçlarıda küp küp dograyip içine koyalım.tencerenin kapağını kapağını kapatıp 15 dakika kısık ateşte pişirelim.sonra Salçayı koyup karıstıralım.ardıdan börülceyide koyalım sonra küp küp dogradıgımiz patatesleride ilave edip üzerine 1lt suyu koyup kapagını kapatalım.yaklasik yarım saat orta ateşte kaynaşmaya bırakalım.bu arada tuz ve pul biberimizide ilave edelim.AFIYET OLSUN..

Related

new 1406301293170546912

Yorum Gönder

emo-but-icon

tarif ara

BURALARDAYIZ

Instagram

İzleyiciler

Translate

Popüler Yayınlar

Blog Arşivi

Toplam Sayfa Görüntüleme Sayısı

item