Muzlu rulo pasta
MALZEMELER: 4 tane yumurta 1 kahve fincanı ılık su 1 su bardağı toz şeker 1 paket vanilya 1 tatlı kaşığı kabartma tozu 1,5 su bardağı...
https://nermincamyurdu.blogspot.com/2017/07/muzlu-rulo-pasta.html
MALZEMELER:
4 tane yumurta
1 kahve fincanı ılık su
1 su bardağı toz şeker
1 paket vanilya
1 tatlı kaşığı kabartma tozu
1,5 su bardağı un
İÇİ İÇİN MALZEMELER:
1,5 çay bardağı sıvı krema
2 paket toz krem şanti
2 tane muz
ÜZERİ İÇİN MALZEMELER:
Pudra şekeri,krem şanti,vişne
YAPILIŞI:
Şeker ve yumurtayı beyazlaşana kadar çırpın.daha sonra ıkık su,vanikya,un ve kabartma tozunu ekleyip çırpmaya devam edin.uzun ve ince bir tepsiye yada borcama yağlı kağıt serin.yağlı kağıdın üzerini fırça ile hafif yağlayın ve malzemeyi dökün.önceden ısıtılmış fırında 15 dk pişirin.fırından çıkan pandispanya biraz ılıdıktan sonra yağlı kağıt ile birlikte rulo yapın ve soğuması için bekletin.krema ve krem şantiyi koyulaşana kadar mikser ile çırpın.soğuyan pandispanyayı dikkatli bir şekilde açın.kremadan 2 çorba kaşığı ayırıp kalan kremayı pandispanya'ya sürün.muzları pandispanyanın uç kısmına dizip tekrar sarın ve yağlı kağıttan ayırın.pastayı servis tabağına koyun üzerine pudra şekeri serpiştirin.ayırdığınız kremayı sıkma torbasına koyup pastanın üzerine sıkın.daha sonra vişne ile süsleyin.pastayı buzdolabına koyup 1 saat bekletin.daha sonra dilimleyerek servis yapın.AFİYET OLSUN..
NOT:Tariflerimi internet sitelerine yazmayınız.
4 tane yumurta
1 kahve fincanı ılık su
1 su bardağı toz şeker
1 paket vanilya
1 tatlı kaşığı kabartma tozu
1,5 su bardağı un
İÇİ İÇİN MALZEMELER:
1,5 çay bardağı sıvı krema
2 paket toz krem şanti
2 tane muz
ÜZERİ İÇİN MALZEMELER:
Pudra şekeri,krem şanti,vişne
YAPILIŞI:
Şeker ve yumurtayı beyazlaşana kadar çırpın.daha sonra ıkık su,vanikya,un ve kabartma tozunu ekleyip çırpmaya devam edin.uzun ve ince bir tepsiye yada borcama yağlı kağıt serin.yağlı kağıdın üzerini fırça ile hafif yağlayın ve malzemeyi dökün.önceden ısıtılmış fırında 15 dk pişirin.fırından çıkan pandispanya biraz ılıdıktan sonra yağlı kağıt ile birlikte rulo yapın ve soğuması için bekletin.krema ve krem şantiyi koyulaşana kadar mikser ile çırpın.soğuyan pandispanyayı dikkatli bir şekilde açın.kremadan 2 çorba kaşığı ayırıp kalan kremayı pandispanya'ya sürün.muzları pandispanyanın uç kısmına dizip tekrar sarın ve yağlı kağıttan ayırın.pastayı servis tabağına koyun üzerine pudra şekeri serpiştirin.ayırdığınız kremayı sıkma torbasına koyup pastanın üzerine sıkın.daha sonra vişne ile süsleyin.pastayı buzdolabına koyup 1 saat bekletin.daha sonra dilimleyerek servis yapın.AFİYET OLSUN..
NOT:Tariflerimi internet sitelerine yazmayınız.