Arnavut ciğeri

MALZEMELER: yarım kilo ciğer yarım su bardağı un tuz,karabiber (damak zevkinize göre) 3 tane patates kızartmak için sıvı yağ YAPILI...

MALZEMELER:

yarım kilo ciğer
yarım su bardağı un
tuz,karabiber (damak zevkinize göre)
3 tane patates
kızartmak için sıvı yağ

YAPILIŞI:

ciğerlerin üzerindeki zarı temizleyip küp küp doğrayın.bur süzgeçe koyup üzerinden su geçirip suyun süzülmesini bekleyin.geniş bir kap içine un,tuz,karabiber koyup karıştırın.ciğerleri bu karışıma koyup yavaşça karıştırın.daha sonra tekrar bir süzgeçe koyup fazla ununu silkeleyin.kızgın yağda çiğerleri kurutmadan kızartın.kızaran ciğerleri servis tabağına alın.patatesleri resimdeki gibi küp küp doğrayıp kızartın.kızaran patatesleri ciğerlerin etrafına döşeyin.yanında soğan salatası ile servis yapabilirsiniz.AFİYET OLSUN..

Related

new 4108349509416917029

Yorum Gönder

emo-but-icon

tarif ara

BURALARDAYIZ

Instagram

İzleyiciler

Translate

Popüler Yayınlar

Blog Arşivi

Toplam Sayfa Görüntüleme Sayısı

item