karnıbahar yemeği

MALZEMELER: 200 gr kemikli veya kemiksiz tavuk eti 1 tane karnabahar 3 tane büyük boy havuç 1 tane orta boy soğan 4 diş sarımsak 2 s...

MALZEMELER:

200 gr kemikli veya kemiksiz tavuk eti
1 tane karnabahar
3 tane büyük boy havuç
1 tane orta boy soğan
4 diş sarımsak
2 su bardağı su
5 çorba kaşığı zeytin yağ
Yarım çorba kaşığı Salça
1 çay kaşığı kekik
Yarım çay kaşığı kimyon
1 çay kaşığı tuz

YAPILIŞI:

tavuk etini  kuşbaşı büyüklüğünde doğrayın.yarım çay bardağı su ile haşlayın.suyu bitince yağ,soğan ve sarımsakları ekleyip 2 dakika kavurun.üzerine Salçayı ve suyu ekleyin.havuçları doğrayıp onlarıda ekleyin ve 5 dakika pişirin.en son karnıbaharı doğrayıp ve baharatlarıda ekleyip Kaynamaya bırakın.havuçlar piştiğinde altını kapatın.AFİYET OLSUN.. NOT:bu güzel yemeğin yanında pirinç pilavı ve bulgur pilavı ile servis yapabilirsiniz.

BU GÜZEL TARİFİ BİZİMLE PAYLAŞAN ARKADAŞIM NİLGÜN DARDERE'YE ÇOK TEŞEKKÜR EDERİM.

Related

Sebze Yemekleri 6921359779835058374

Yorum Gönder

emo-but-icon

tarif ara

BURALARDAYIZ

Instagram

İzleyiciler

Translate

Popüler Yayınlar

Blog Arşivi

Toplam Sayfa Görüntüleme Sayısı

item