Fırında karışık Kızartma tarifi
MALZEMELER:2 tane patlıcan,3 tane patates,300 gr kuşbası et,1 çorba kaşığı salça,tuz,karabiber,Kızartmak için sıvıyağ,1 tane domates,1 tane...

https://nermincamyurdu.blogspot.com/2015/01/frnda-karsk-kzartma-tarifi.html
MALZEMELER:2 tane patlıcan,3 tane patates,300 gr kuşbası et,1 çorba kaşığı salça,tuz,karabiber,Kızartmak için sıvıyağ,1 tane domates,1 tane çarliston biber.
YAPILISI:önce patlicanlari soyup dograyalım.tuzlu suda 1 saat bekletelim.sonra tavaya yagimizi koyalım.patlicanlarin suyunu süzüp kizartalım ve fırın tepsisine koyalim.arkasindan patatesleri
biraz irice doğrayıp kizartalim.onlarida patlıcanlara katalım.salçayi ılık suda eritelim çözülsün tepsiye dokelim.üzerine domates dilimleri ve çarliston biber ile süsleyip fırına verelim.tuzunuda unutmayalim.patatesler pişene kadar fırında tutalim.AFIYET OLSUN..NOT:yanında pirinç pilavi ve ayran enfes oluyor.küçü bir hatırlatma yukarıda yazmiyor.kuşbaşı etleri yarım saat hasladiktan sonra karisima ekliyoruz.
YAPILISI:önce patlicanlari soyup dograyalım.tuzlu suda 1 saat bekletelim.sonra tavaya yagimizi koyalım.patlicanlarin suyunu süzüp kizartalım ve fırın tepsisine koyalim.arkasindan patatesleri
biraz irice doğrayıp kizartalim.onlarida patlıcanlara katalım.salçayi ılık suda eritelim çözülsün tepsiye dokelim.üzerine domates dilimleri ve çarliston biber ile süsleyip fırına verelim.tuzunuda unutmayalim.patatesler pişene kadar fırında tutalim.AFIYET OLSUN..NOT:yanında pirinç pilavi ve ayran enfes oluyor.küçü bir hatırlatma yukarıda yazmiyor.kuşbaşı etleri yarım saat hasladiktan sonra karisima ekliyoruz.