çiğ börek
MALZEMELER: 3 su bardagı un ,su,tuz,kızartmak için sıvı yağ İÇ HARCI İÇİN : 200 gr kıyma ,1 tane kuru sogan,yarım çay bardagi sıvı yag...

3 su bardagı un ,su,tuz,kızartmak için sıvı yağ
İÇ HARCI İÇİN : 200 gr kıyma ,1 tane kuru sogan,yarım çay bardagi sıvı yag,tuz karabiber.
YAPILIŞI: önce iç harcimizi hazirlayalim.soganı küçük küçük dograyip zeytin yaginda kavuralim üzerine kiymayı atip suyu çekene kadar pişirelim.tuz ve karabiberi atip altını kapatalim.sonra hamurumuzu yapmaya başlayalım.unu geniş bir kaba koyun üzerine tuz ilave edin.suyu yavaş yavaş ekleyip yoğurmaya başlayin.kulak memesi yumuşakliginda olacak sonra yumurta büyüklüğünde parçalara bölüp Merdane ile açalım içine hazirladigimız Kıymalı harçtan koyup kapatalım.hepsini bu şekilde yapip kızgın yağda kizartalim.AFIYET OLSUN..