zeytin yağlı havuç
MALZEMELER: 5 tane havuç yarım çay bardağı sıvı yağ 1 kase yoğurt 1 diş ezilmiş sarımsak tuz YAPILIŞI havuçların kabuklarını soyu...

5 tane havuç
yarım çay bardağı sıvı yağ
1 kase yoğurt
1 diş ezilmiş sarımsak
tuz
YAPILIŞI
havuçların kabuklarını soyup ortadan ikiye bölün daha sonra uzunlamasına dörde bölün.tencereye sıvı yağı koyup hafif kızdırın.havuçları koyun.arada karıştırarak havuçlar hafif yumuşayana kadar pişirin.bu aşamada tencerenin altını kısıp kapağını kapatarak yaparsanız daha çabuk pişecektir.bir kase yoğurdun içine sarımsak ve tuzu ekleyip karıştırın.servis yapacağınız tabağın içine koyun.üzerine pişen havuçları dizin ve buzdolabına koyun.daha sonra servis yapabilirsiniz.AFİYET OLSUN..