kıymalı kabak yemeği
MALZEMELER: yarım kilo kabak 2 çorba kaşığı kıyma 1 tane kuru soğan yarım çay bardağı pirinç 1 çorba kaşığı Salça yarım çay bardağı ...

https://nermincamyurdu.blogspot.com/2015/09/kymal-kabak-yemegi.html
MALZEMELER:
yarım kilo kabak
2 çorba kaşığı kıyma
1 tane kuru soğan
yarım çay bardağı pirinç
1 çorba kaşığı Salça
yarım çay bardağı sıvı yağ
bir kaç dal dereotu
1 kase yoğurt
tuz
YAPILIŞI:
tencerede sıvı yağ ve küp küp doğranmış soğanı kavurun.kıymayı ekleyip kavurmaya devam edin.ardından Salçayı ekleyin.kabukları kazınmış kabakları küp küp doğrayıp tencereye ekleyip karıştırın.pirinçleri yıkayıp kabaklara ekleyin.üzerini geçecek kadar sıcak su ekleyip kısık ateşte kabaklar yumuşayana kadar pişirin.yemeği servis yaparken üzerine yoğurt ve dereotu ekleyin.AFİYET OLSUN...
yarım kilo kabak
2 çorba kaşığı kıyma
1 tane kuru soğan
yarım çay bardağı pirinç
1 çorba kaşığı Salça
yarım çay bardağı sıvı yağ
bir kaç dal dereotu
1 kase yoğurt
tuz
YAPILIŞI:
tencerede sıvı yağ ve küp küp doğranmış soğanı kavurun.kıymayı ekleyip kavurmaya devam edin.ardından Salçayı ekleyin.kabukları kazınmış kabakları küp küp doğrayıp tencereye ekleyip karıştırın.pirinçleri yıkayıp kabaklara ekleyin.üzerini geçecek kadar sıcak su ekleyip kısık ateşte kabaklar yumuşayana kadar pişirin.yemeği servis yaparken üzerine yoğurt ve dereotu ekleyin.AFİYET OLSUN...