patates püreli güveç

MALZEMELER: 6 tane patates 1 çorba kaşığı tereyağ Arasına dizmek için ince dilimlenmiş kaşar peyniri 2 tane sosis ve tuz YAPILIŞI: ...

MALZEMELER:

6 tane patates
1 çorba kaşığı tereyağ
Arasına dizmek için ince dilimlenmiş kaşar peyniri
2 tane sosis ve tuz

YAPILIŞI:

Önce patatesleri haşlayalım.tereyağı ve tuz ile ezelim.patatesi ikiye ayıralım.margarin ile yağlanmış kelepçeli kalıba yada küçük bir tepsiye patatesin bir bölümünü elimizle yayalım.üzerine kaşar peyniri dizelim.onunda üzerine diğer Patatesi dizelim.en son patateslerin üzerine doğranmış solisleri dizip önceden ısıtılmış fırında 10 dakika pişirelim.fırından çıkarıp biraz sogumasını bekleyelim.bir bıçak yardımı ile kenarlarından açalım.tepsiden kolay çıksın diye bu işlemi yapıyoruz.sonra dilimleyip servis yapabiliriz.AFİYET OLSUN.NOT:sıcak yenilen bir yemektir.soguduktan sonra tekrar ısıtın.

Related

new 8969850337407365075

Yorum Gönder

emo-but-icon

tarif ara

BURALARDAYIZ

Instagram

İzleyiciler

Translate

Popüler Yayınlar

Blog Arşivi

Toplam Sayfa Görüntüleme Sayısı

item