ekmek boregi
MALZEMELER:12 dilim tost ekmegi,3 adet yumurta,1,su bardağı süt,1 çay kaşığı tuz,2 yemek kaşığı sıvıyag, 3 kibrit kutusu büyüklüğünde beyaz...

YAPILIŞI:öncelikle kare bir borcam tepsiyi yaglıyoruz.sütümüzü ,yumurtayı ,yagı, ve tuzu ekleyerek çırpıyoruz.tepsimizin tabanına ekmekleri dizelim.bir miktar süt ile ıslatalım.üzerine ezilmiş ve ufalanmış beyaz peynirin yarısını ve bir miktar kaşar peyniri serpistirelim.ardından yine bir sıra ekmek dizip süt ile ıslatalım.kalan peynirimizi ve bir miktar kaşar peyniri serpiştirelim,kalan ekmekleride döşeyerek,kalan sütü'de dökelim.buzdolabında 1 saat bekletelim. 20 dakika fırında pişirip sonra fırından çıkartıp.üzerine kaşar rendesi Serpip tekrar fırına verin.kasar peyniri hafif kızardıgında fırından çıkartın .AFIYET OLSUN....