meyhane pilavı

MEYHANE PİLAVI TARİFİ: MALZEMELER: 2 su bardağı bulgur 100 gr kuşbaşı et 1 çorba kaşığı tereyağ 2 çorba kaşığı sıvı yağ 1 tane kuru...

MEYHANE PİLAVI TARİFİ:

MALZEMELER:

2 su bardağı bulgur
100 gr kuşbaşı et
1 çorba kaşığı tereyağ
2 çorba kaşığı sıvı yağ
1 tane kuru soğan
1 tane çarliston biber
1 tane domates
1 tane dolmalık kırmızı biber
1,5 çorba kaşığı Salça
tuz,karabiber,nane
üzerini geçecek kadar sıcak su

YAPILIŞI:

yağları tencereye koyup eritin.ince doğranmış kuşbaşı et ve soğanı kavurun.diğer sebzeleride küçük doğrayıp ilave edin.sonra salça,tuz,karabiber,ekleyip kavurmaya devam edin.yıkanmış bulguru ekleyip 1-2 kere çevirdikten sonra sıcak suyu ekleyip kapağını kapatın.kısık ateşte suyunu çekene kadar pişirin.yarım saat dinlendikten sonra servis yapabilirsiniz.AFİYET OLSUN..








Related

Pilavlar 2041028094725351582

Yorum Gönder

emo-but-icon

tarif ara

BURALARDAYIZ

Instagram

İzleyiciler

Translate

Popüler Yayınlar

Blog Arşivi

Toplam Sayfa Görüntüleme Sayısı

item