et kavurma

MALZEMELER: 1 kilo kuşbaşı et 1 tane kuru soğan yarım çay bardağı sıvı yağ 1 tane domates 1 diş sarımsak 1 çay kaşığı kırmız...

MALZEMELER:

1 kilo kuşbaşı et
1 tane kuru soğan
yarım çay bardağı sıvı yağ
1 tane domates
1 diş sarımsak
1 çay kaşığı kırmızı pul biber
1 çay kaşığı kekik
tuz

YAPILIŞI:

öncelikle kuşbaşı etleri yıkayıp bir tencereye alın.üzerine 1 su bardağı su koyup pişirin.üzerinde biriken köpükleri bir kaşık ile alın.suyunu tamamen çekince sıvı yağ ekleyin.daha sonra küçük küçük doğradığınız soğanı kekik,kırmızı pul biberi ekleyip soğanlar hafif yumuşayana kadar karıştırarak kavurun.domatesi doğrayıp tuz ile birlikte ekleyin.domates suyunu çeken kadar tekrar karıştırarak kavurun.altını kapatıp pilavların yanında servis yapabilirsiniz.AFİYET OLSUN..

Related

new 4584345344328465473

Yorum Gönder

emo-but-icon

tarif ara

BURALARDAYIZ

Instagram

İzleyiciler

Translate

Popüler Yayınlar

Blog Arşivi

Toplam Sayfa Görüntüleme Sayısı

item