ızgarada kuşbaşı et

MALZEMELER: 2 diş sarımsak 1 çorba kaşığı sulu yoğurt 1 çorba kaşığı sıvı yağ 1 çorba kaşıgı domates Salçası veya biber Salçalı kimyo...

MALZEMELER:

2 diş sarımsak
1 çorba kaşığı sulu yoğurt
1 çorba kaşığı sıvı yağ
1 çorba kaşıgı domates Salçası veya biber Salçalı
kimyon,karabiber,kırmızı toz biber ve kekik
NOT :baharat miktarını damak zevkinize göre ayarlayabilirsiniz.

YAPILIŞI:

önce etimizi kuşbaşı dograyıp hazırlayalım.sarımsagı ezip diğer malzemeler ile karıştıralım.kuşbaşı dogradıgımız etleride sosun içine katalım.etleri buzdolabında 2 saat bekletelim.sonra barbekü şişlerine etleri dizelim.mangalda veya fırın ızgara ayarında sıksık çevirerek pişirelim.yanında güzel bir salata ile servis yapabiliriz.AFIYET OLSUN.

NOT:BU ŞEKİLDE TAVUK GÖĞÜS ETİ,KUZU ETIDE YAPABİLİRSİNİZ.

Related

new 855117153061629495

Yorum Gönder

emo-but-icon

tarif ara

BURALARDAYIZ

Instagram

İzleyiciler

Translate

Popüler Yayınlar

Blog Arşivi

Toplam Sayfa Görüntüleme Sayısı

item