kuru fasulye tarifi

MALZEMELER: yarım kilo kuru fasulye 1 tane orta boy soğan 1 yemek kaşıgı Salça 300 gr kuşbaşı et 1 çay bardağı zeytin yağ 1 litre sı...

MALZEMELER:

yarım kilo kuru fasulye
1 tane orta boy soğan
1 yemek kaşıgı Salça
300 gr kuşbaşı et
1 çay bardağı zeytin yağ
1 litre sıcak su
1 tatlı kaşığı tuz

YAPILIŞI:

kuru fasulyeyi bir gece önceden sıcak su da bekletelim.ertesi gün suyunu süzüp tekrar sıcak su koyarak 20 dakika kaynatalım.

Zeytin yagında soganları ve kuşbaşı etleri 15 dakika pişirelim.sonra salçayı ilave edip biraz karıştıralım.tuzunuda atalım.üzerine 1 litre sıcak su koyup yaklaşık 25 dakika kaynatalım.sonra bir borcam veya başka bir tepsiye haşlanmış fasulyeyi dökelim.üzerine kaynayan etli ve salçalı suyu dökelim. fırını önceden ısıtıp biraz ısınmasını bekleyin fırın ısındıktan sonra tepsiyi ķoyun. 15-20 dakika pişirip fırından çıkartın biraz dinlendirdikten sonra servis yapabilirsiniz
.AFİYET OLSUN..

Related

new 2921384229659732000

Yorum Gönder

emo-but-icon

tarif ara

BURALARDAYIZ

Instagram

İzleyiciler

Translate

Popüler Yayınlar

Blog Arşivi

Toplam Sayfa Görüntüleme Sayısı

item