çerkez tavuğu

MALZEMELER: 2 tane tavuk göğsü 1 çorba kaşığı mayonez 1 çay bardağı galete unu (yada ufalanmış bayat ekmek içi) 1 diş ezilmiş sarımsak...

MALZEMELER:

2 tane tavuk göğsü
1 çorba kaşığı mayonez
1 çay bardağı galete unu (yada ufalanmış bayat ekmek içi)
1 diş ezilmiş sarımsak
1 su bardağı katı yoğurt
yarım demet dereotu
1 çay bardağı ince dövülmüş ceviz
tuz (damak zevkinize göre)

YPILIŞI:

tavuk göğsünü haşlayın.soğuduktan sonra ince ince bir bıçak ile doğrayın.dereotunu'da ince ince doğrayın.

geniş bir kabın için diğer malzemeleri koyup karıştırın.en son tavuk göğsünü ekleyip tekrar karıştırın.düz bir servis tabağına koyup güzelce yayın.buzdolabında bekletip istediğiniz zaman çıkartıp servis yapın.AFİYET OLSUN..

Related

new 7941786681053452214

Yorum Gönder

emo-but-icon

tarif ara

BURALARDAYIZ

Instagram

İzleyiciler

Translate

Popüler Yayınlar

Blog Arşivi

Toplam Sayfa Görüntüleme Sayısı

item