kaysı tatlısı

MALZEMELER: 2 kutu konserve kayısı (750) 1,5 çay bardağı şeker 1,5 çay bardağı nişasta YAPILIŞI: konserve kaysıların suyunu süzüp b...

MALZEMELER:

2 kutu konserve kayısı (750)
1,5 çay bardağı şeker
1,5 çay bardağı nişasta

YAPILIŞI:

konserve kaysıların suyunu süzüp blendrda pürüzsüz olana kadar ezin.içine şeker ve nişastayı koyup karıştırın.ocakta kabarcıklar olup fokur fokur kaynayana kadar karıştırarak pişirin.ocaktan alıp ılıdıktan sonra içlerini su ile ıslattığınız silikon kaplarına eşit bir şekilde doldurun.daha sonra buzdolabında 2 saat bekletip servis tabağına kalıpları ters çevirip tatlıyı çıkartın.üzerine hindistan cevizi,bonibon şekerlemeler gibi süsleyebilirsiniz.AFİYET OLSUN..

Related

Tatlılar 6993396887279548943

Yorum Gönder

emo-but-icon

tarif ara

BURALARDAYIZ

Instagram

İzleyiciler

Translate

Popüler Yayınlar

Blog Arşivi

Toplam Sayfa Görüntüleme Sayısı

item