erzincan kömbesi tarifi

MALZEMELER: 1 paket eritilmişmargarin (margini yakmadan eritin) 1 su bardağı sıvı yağ 2 su bardağı ılık süt 3 tane yumurta (1 tan...

MALZEMELER:

1 paket eritilmişmargarin (margini yakmadan eritin)
1 su bardağı sıvı yağ
2 su bardağı ılık
süt
3 tane yumurta (1 tanesinin sarısı üzerine)
1 paket kabartma tozu
3 tatlı kaşığı tuz
5,5 su bardağı un

YAPILIŞI:

margarini eritip ılıtın.geniş bir kabın içine eritiğiniz margarin,ılık süt,sıvı yağ,tuz ve yumurtaları katıp karıştırın.sonra un ve kabartma tozu ekleyip kulak memesi yumuşaklığında bir hamur yoğurun.sıvı yağ ile yağlanmış büyük tepsiye hamuru elinizle düzelterek yayın.üzerine yumurta sarısı sürüp 180 dereceye ayarladığınız fırında pişirin.soguduktan sonra kesip servis yapabilirsiniz.AFİYET OLSUN..

Related

new 5325409073137770061

Yorum Gönder

emo-but-icon

tarif ara

BURALARDAYIZ

Instagram

İzleyiciler

Translate

Popüler Yayınlar

Blog Arşivi

Toplam Sayfa Görüntüleme Sayısı

item